Dorty o průměru 23 centimetrů, zpravidla pro 12 osob. Rozdělené do kategorií podle základu použitého krému na máslové, šlehačkové, smetanové, tvarohové a mascarpone. Trvanlivé dorty bez krému. Zvláštní katergorie - nepečené dorty z piškotů.
Korpus cappuccino, krém cappuccino, ozdoba griliáš.
Korpus čokoládový, krém čokoládový, ozdoba čokoládové hoblinky.
Korpus čokoládový, krém pařížský, ozdoba broskve.
Korpus světlý, krém vanilkový, ozdoba broskve.
Korpus čokoládový, šlehačka a pařížská šlehačka.
Korpus ořechový, šlehačka s jahodami, ozdoba mandle
Korpus kávový, krém kávový, ozdoba griliáš.
Korpus čokoládový, krém bílkovo-máslový malinový, ozdoba čokoládové hoblinky.
Korpus světlý, krém vanilkový, ozdoba mandle.
Medové pláty, krém karamelový, ozdoba ořechy.
Korpus nízký čokoládový, krém tvarohový, čokoládová poleva.
Korpus mrkvový, krém mascarpone, ozdoba mrkvičky z potahové hmoty.
Piškoty a strouhaná jablka.
Korpus ořechový, krém karamelový, ozdoba ořechy.
Piškoty, mandarinky a čokoládový pudink.
Korpus světlý nasáklý punčem, čokoládová poleva.
Korpus red velvet, krém mascarpone, ozdoba kokos a ořechy.
Korpus čokoládový, čokoládová poleva.
Korpus čokoládový, krém mascarpone, ozdoba čokoláda a třešně.
Korpus nízký, smetanový krém, broskve nebo jiné ovoce v želatině.
Korpus nízký, smetanový krém, jahody v želatině.
Korpus nízký, smetanový krém, maliny v želatině.
Korpus světlý, krém máslový, ozdoba griliáš a třešně.